Přejít k hlavnímu obsahu

Školní výlet – Fajnpark (6.třídy)

Dne 11. června jsme se rozjeli vlakem do Chlumce nad Cidlinou. Počasí vypadalo slibně a už ve vlaku panovala bezva nálada. Nabití energií jsme se rozutekli do všech koutů Fajnparku a maximálně využili všech atrakcí, které park nabízí. Bezva byla  balónková show. Kvůli extrémním teplotám bylo nutné dodržovat pitný režim a my využili toho, že se mohlo mlsat v podobě ledových tříští a zmrzlin. Fajnpark je prostě fajn.                       

 Staněk Tadeáš (6. A)

Dne 11. 6. 2019 navštívily 6. třídy Fajnpark v rámci školního výletu. Obě třídy měly rozchod, v parku jsme se vyřádili. Z rána jsme tam byli skoro sami a atrakce byly lepší, protože tam nebyly fronty a nebylo tam takové vedro. Výlet byl super, bylo vedro a my měli možnost se vykoupat.                  

Gabriela Vachušková  (6. B)

Fajnpark se mi velice líbil! Jediné, co mi vadilo, bylo počasí a někteří instruktoři. Líbil se mi hodně „vodní svět“. Doufám, že bude ještě takových výletů hodně.              

Amálie Křečková (6. B)

Výlet se mi moc líbil. Nejvíce se mi líbilo jezírko s Čumílkem, trampolíny, uffo cars , safari cars , dinoprales a Jedlíkov . Ale ostatní atrakce jsou taky super. Výlet určitě stojí za to. Je to výborný výlet pro rodiny. Doporučuji, abyste se tam jeli podívat.         

 Aneta Budziewská (6. B)