Přejít k hlavnímu obsahu

Vánoční akademie

 

V úterý 12. prosince v podvečer se u nás v ZŠ Husitská konala VÁNOČNÍ AKADEMIE. Různorodý vánoční program připravili a nacvičili žáci a žákyně 1. stupně, kteří chtěli všem přítomným zpestřit adventní období a pokusit se navodit tu správnou vánoční náladu.

Děti z 2. oddělení školní družiny nacvičily pod vedením paní vychovatelky píseň „Kometa“ od J. Nohavici, dívky z tanečního kroužku předvedly veselé vánoční vystoupení a dívky ze 4. A zazpívaly písně „Zima, zima“ a „Spinkej, můj maličký, spi“. Tento hudební program velmi pěkně oživili žáci 3. A, kteří pod vedením své paní učitelky nacvičili pohádku „O ztracené rolničce“. V závěru akademie vystoupily děti z pěveckého kroužku se svými písničkami a básničkami. Úplnou tečkou celého vánočního programu bylo vystoupení několika učitelů, kteří přítomným zahráli a zazpívali písničku „Bim Bam“ od Spirituálu Kvintet.

Celý vánočně laděný program se vydařil a jsme rádi, že všichni odcházeli do svých domovů příjemně naladěni. Velmi děkujeme manželům Sekotovým za pořízení a zpracování videonahrávky celé akademie a přejeme všem pohodové Vánoce a hlavně hodně zdraví v novém roce.

P. Bílková, L. Úlehlová